Tätä on kokeiltu jo ennenkin, mutta nyt sain jopa otettua kuvan ohje on Kotiäidin 3K :lta
Itse tein tavallisista makaroonista kun ei ollut muuta, enkä viitsinyt keittää kypsyi hyvin uunissa. Tomaattimurska täytyi laittaa tehosekoittimella ihan pieneksi ettei tule "sanomista"
400 g jauhelihaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 lihaliemikuutio /lihaliemijauhetta
½-1 tl mustapippuria
1-2 tl grillimaustetta
1-2 tl basilikaa, oreganoa tai pizzamaustetta (muita mausteita maun mukaan)
16-17 dl vettä
350 g pätkäspagettia
250 g sulatejuustoa (esim. Koskenlaskija voimakas)
Laita vesi kiehumaan isoon kattilaan (tässä on hyvä käyttää vedenkeitintä apuna, niin tulee nopeammin ja energiaa säästävämmin ;) ),lisää lihaliemi. Ruskista jauheliha, mausta. Lisää jauheliha kiehuvaan veteen. Lisää sitten tomaattimurska ja odota, että kiehuu taas kunnolla. Lisää sitten spagetti ja keitä noin 5 min. Lohko sulatejuusto ja lisää kattilaan. Kun sulatejuusto on sulanut sekaan, kaada seos isoon uunivuokaan ja paista +200 C noin 45 min.
Kommentit