Tätä on kokeiltu jo ennenkin, mutta nyt sain jopa otettua kuvan ohje on Kotiäidin 3K :lta

676016.jpg

Itse tein tavallisista makaroonista kun ei ollut muuta, enkä viitsinyt keittää kypsyi hyvin uunissa.  Tomaattimurska täytyi laittaa tehosekoittimella ihan pieneksi ettei tule "sanomista"

400 g jauhelihaa

1 tlk tomaattimurskaa

1 tl suolaa

1 lihaliemikuutio /lihaliemijauhetta

½-1 tl mustapippuria

1-2 tl grillimaustetta

1-2 tl basilikaa, oreganoa tai pizzamaustetta (muita mausteita maun mukaan)

16-17 dl vettä

350 g pätkäspagettia

250 g sulatejuustoa (esim. Koskenlaskija voimakas)

Laita vesi kiehumaan isoon kattilaan (tässä on hyvä käyttää vedenkeitintä apuna, niin tulee nopeammin ja energiaa säästävämmin ;) ),lisää lihaliemi. Ruskista jauheliha, mausta. Lisää jauheliha kiehuvaan veteen. Lisää sitten tomaattimurska ja odota, että kiehuu taas kunnolla. Lisää sitten spagetti ja keitä noin 5 min. Lohko sulatejuusto ja lisää kattilaan. Kun sulatejuusto on sulanut sekaan, kaada seos isoon uunivuokaan ja paista +200 C noin 45 min.